lördag 31 oktober 2009

På resande fot...


Ikväll ska vi iväg till familjen Holm i Märsta och gå på maskerad. Mamma och pappa håller på att packa för övernattning, men jag passar på att krypa ner o sätta mig i väskan... annars kanske de glömmer att ta med mig?!? :-)

Vinka!

Idag har pappa lärt mig att vinka!
-"Hej hej", säger han osså gör jag så här:

torsdag 29 oktober 2009

Biljard!


Pappa och jag spelade lite biljard idag... det var skoj!

Tänk, vilket proffs på biljard jag kommer vara när blir stor :-)
Fast jag vet inte riktigt... ska man verkligen LIGGA på bordet så här?!?

måndag 26 oktober 2009

Jag o Nicole


Här är jag med min kusindotter, Nicole. Vi har jättekul ihop, vilken tur att det finns några jämnåriga i släkten som jag kan leka med, eller hur?! :-)

söndag 25 oktober 2009

Födelsedagskalas, dubbelt upp!



Oj oj oj, idag fyller både mormor (70) och kusin Sol-Angelica (24) år!! Först blev det gräddtårta hos kusinen och sedan blev det smörgåstårta hos mormor, muuuuuuuuuuuums!
Jag kan nog tänka mig att lägga på mig några gram till nästa BVC-besök, om det serveras såna här godsaker var o varannan dag! ;-)


Här är jag hos mormor o hoppar i hennes knä!

lördag 24 oktober 2009

Bada igen.....


Jag tycker bara mer och mer om att bada, jag ska nog bli en badanka när jag blir stor!!

torsdag 22 oktober 2009

Födelsedagskalas


Igårkväll var vi på födelsedagskalas hos pappas morbror, Bosse. Jag fick smaka tårta, mums!!

Min farmor, farfar, faster o kusin Daniel var där också, alltid lika kul att träffa dom.

onsdag 21 oktober 2009

Kompis!


Mamma och jag har varit på öppna förskolan idag. Där träffade vi bl a Rasmus och hans mamma, Carina.

Åh vad jag gillar att leka på öppna förskolan! Det är så kul att det finns andra barn där som jag kan leka med!

tisdag 20 oktober 2009

Trappan...


Jaha, så har man lärt sig att knata i trappor också då!

Idag tog jag chansen att ge mig uppför trappan, när mamma och pappa tittade bort en liten stund... oj så kul det var!

måndag 19 oktober 2009

Eget rum!


Snart ska jag få flytta in i eget rum! Mamma och pappa har tömt pappas arbetsrum och där ska nu målas, sedan är det dags för mig att flytta in...


Ikväll har jag varit med pappa på babysim, det var lika mysigt som vanligt!

Ny favoritplats


Hej hopp!
Helgen har svischat förbi... I lördags var min faster här och passade mig, för mamma o pappa skulle ut på "galej". Vi hade jätteskoj och kröp omkring på golvet bland alla mina leksaker hela kvällen!

Igår var jag lite besvärlig, säger mamma... Jag var visst både dålig på att äta och sova?! Men, men, jag kan väl inte vara världens snällaste bebis VARJE dag, eller?!? :-)

Jag har hittat ett nytt favoritställe att stå upp vid, grinden vid trappan är ju superskoj! Där får jag så bra grepp, liksom...

fredag 16 oktober 2009

Min första bil!


Här sitter jag på min första bil, ha ha ha... Mamma fick hjälpa till att skjuta på, för jag når inte ner till golvet så jag kan inte ta fart själv. Den har jag fått låna av mitt kusinbarn, Nicole. Visst är den fin?! :-)

Långpromenad


Vilken härlig långpromenad mamma och pappa tog med mig på idag. Vi var ute i friska luften i mer än 1,5 timme, underbart!

onsdag 14 oktober 2009

Fika hos min kusin


Ikväll har mamma, pappa o jag varit hos min kusin, Sol-Angelica, och fikat. Då fick jag också leka en stund med min kusindotter, Nicole, det var skoj! Fast just när mamma skulle ta kort så blev både Nicole o jag lite nervösa... det kanske syns!? :-)

tisdag 13 oktober 2009

MAT!


Kolla här vilken tjusig middag som min mamma o pappa serverade till mig idag! Stekt rödspätta, kokt potatis och morot, inte illa va´?!? Mums, vad gott det var :-)

Titta, jag kan stå!


För några dagar sedan lärde jag mig att ställa mig upp alldels själv. Det är det roligaste som finns just nu! Jag kan ställa mig upp lite varstans, bara jag har något att dra i / luta mig emot... en stol, en gardin eller någons byxben, funkar bra.

Här är en bild som mamma tog på mig när jag ställde mig upp under köksbordet när mamma o pappa satt och åt middag igårkväll! Ha ha ha.... jag älskar att stå upp!!!!!

måndag 12 oktober 2009

Kompis!





Idag har vi haft besök av min kompis Oskar och hans mamma, Sara. Det var jättskoj, vi låg på en filt o lekte med mina leksaker. Osså fick Oskar prova min "lära-gå-stol", han gillade den skarpt!


Nu ska jag o mamma på babysim, vi hörs!


söndag 11 oktober 2009

Galen bebis!

hi hi... när vi kom hem från mormor o moster ikväll så kände jag mig lite busig...
Pappa var också på bushumör så vi satte igång att "skrika" ikapp, så här lät det!

Födelsedagsfika



Idag fyller min moster år så vi har varit hos henne och mormor och ätit tårta! Det var mumsigt :-)
Osså fick jag träffa mina kusiner, Sol och Sebastian, förstås, jättekul! Och farbror Johnny var också där.
Min moster har en stor, lurvig sak hemma... "den" heter Ceasar och är väldigt långhårig, jag gillar "den" förutom när "den" slickar mig i ansiktet med sin långa tunga.

lördag 10 oktober 2009

Står upp!

Nu har jag lärt mig att ställa mig upp alldeles själv! Tänk vad roligt det är att se världen från ett annat perspektiv... ha ha ha... Jag tänker inte ligga kvar nere på golvet längre!
Mamma och pappa kommer få fullt upp nu, när jag reser mig upp mot allt jag hittar, stolsben, byxben eller varför inte en gardin att hänga i ?!? :-)

fredag 9 oktober 2009

Kompisar!


Cassandra, Emelie och deras mamma kom o fikade idag. Åh vad roligt det var att få några lekkamrater!!! Vi lekte med ALLA mina leksaker, samtidigt... hi hi hi...

Farfar


Imorse satt jag och farfar o "gosade", det var mysigt!

Farmor


Farmor tog med mig ut på promenad i vagnen, det var skoj!

torsdag 8 oktober 2009

onsdag 7 oktober 2009

Knivsta

Idag har jag varit hos mammas kompis Pia och tittat på deras hundvalp. Mamma och pappa fick jättegod paj. Jag fick mellanmål och hade så här kul.....

tisdag 6 oktober 2009

IKEA


Mamma och jag har varit på IKEA idag, där finns det massa roliga saker att titta på! Och vi satt i restaurangen och åt mat också... jätteskojigt!

söndag 4 oktober 2009

Kanelbullens dag!





Min mamma har bakat bullar idag! Det är verkligen inte ofta det händer... Jag hoppas det blir ändring på det nu, jag gillar ju bullar! Dom var goda, men inte smakar dom som farmor o fasters bullar precis... men kanske hon lär sig om hon fortsätter öva!! :-)

Bus!


Ibland när mamma ska byta kläder på mig så blir det så här galet!
Men jag är rätt söt med en body som huvudbonad, eller hur?! hi hi hi......

lördag 3 oktober 2009

Mumsigt...



Här får jag smaka en majskrok! Jättegott o mumsigt, jag sväljer dem nästa hela...

Synd bara att de tar slut så fort...

fredag 2 oktober 2009

Bad


Nu är helgbadet avklarat! För första gången lät mamma mig sitta själv i min lilla balja, fast hon höll förstås en hand runt min arm hela tiden... men jag kände mig stor när jag fick sitta själv o plaska!

torsdag 1 oktober 2009

Mässan


Idag har jag varit på Hem & Villamässan med mamma och pappa. Vi har tittat på allt möjligt som har med hemmet att göra. Det har varit jättekul, men nu är jag så trött att jag somnade innan jag hann äta färdigt vällingen.

Gubben i lådan....


Idag har jag hjälpt mamma att plocka fram hennes kläder som hon hade innan hon var gravid... så här kul var det med den roliga lådan!!