fredag 29 januari 2010

Gosedjur


I mitt rum har mamma gjort som en liten "myshörna" med alla mina gosedjur... Och imorse hade jag en mysstund där, så här ligger jag bland alla nallar, kaniner, hundar och vad det nu är för knasiga djur... Mysigt va´?!?

torsdag 28 januari 2010

Frisyrer

Både mamma och pappa tycker att det är kul att göra frisyrer på mig (tror de att jag är en docka, eller?!). Här kan ni se deras senaste "skapelser", tuppkammen har pappa gjort och hårtofsen satte mamma upp... Hm, de kanske skulle fått en tjej istället för mig??!!
;-)


onsdag 27 januari 2010

Mosters födelsedag

Idag skulle min moster Bettan ha fyllt 47 år och fast att hon tyvärr inte finns med oss längre så brukar mamma och pappa gå ut o äta på hennes födelsedag. Så det gjorde vi förstås även i år, trots att det var halv snöstorm ute!

Här sitter jag o mamma på restaurangen, det var mumsigt med oxfilé & plankstek !

tisdag 26 januari 2010

Gunghäst


Äntligen har jag blivit så stor att jag får leka med min gunghäst. Den har jag fått av mammas kompis, Pia, för flera månader sedan. Men det är först nu som jag har fått ta in den i mitt rum och sitta o gunga på! Det är skojigt,,, fast jag har nog lite svårt att komma ihåg att hålla i mig, så mamma brukar hålla en hand på ryggen på mig, OM UTIFALL att jag plötsligt tänker kliva av, liksom :-)

måndag 25 januari 2010

Kompisar

Nu har mina härliga vänner varit här och hälsat på igen!

Det är så kul när man har några att leka med. Det var Tim, Ida och Agnes som var här. De gillade mitt bolltält och mina "lära-gå-vagnar". Vi kom underfund med att jag är liksom "lill-killen" i gänget här (om man ser till vikt o längd så är vi alla fyra nästan identiska, dock)!


Här är jag o Tim, han är 3 dagar äldre än jag.

Och här är jag med Ida, hon är 6 dagar äldre än jag.

söndag 24 januari 2010

Apelsinjuice

I mitt snart ettåriga liv har jag "bara" fått vatten att dricka hitills. Men idag fick jag smaka nåt som var helt underbart, apelsinjuice! Vilken härlig frukost det blev. Och dessutom fick jag dricka helt själv, direkt ur pappas glas. Titta vad jag kan! :-)

lördag 23 januari 2010

Fredagsmys

Igår hade vi lite fredagsmys här hemma... det var mycket trevligt.

Först fick vi lövbiff och potatisgratäng, det var ju riktigt mumsigt! Jag tror att jag ändrat mig, det är inte längre strips som är min favorit... jag gillar potatisgratäng mer.
Och efter det fick vi fasters goda chokladruta till efterrätt, mums!!
Fast bäst är det ändå när man får äta själv!!! :-)

fredag 22 januari 2010

Glass

Idag fick jag smaka glass av pappa, det var en annorlunda upplevelse.
Först visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka... Hm, det var ju kallt... och vansinnigt gott!
Det enda som var fel, var att den var FÖR liten (glassen, alltså).
:-)

söndag 17 januari 2010

Mamma, mamma, mamma.......

Jodå, visst kan jag säga mamma... men att göra det bara för att mamma tar fram kameran är inte riktigt min grej. (Hon har försökt att få mig till det i nån vecka nu, så det var ju lika bra att ge med sig).
Pappa blir visst lite avundsjuk på att jag sitter o tjatar om mamma, så jag får kanske börja öva på att säga pappa också......?!?

lördag 16 januari 2010

Diggar loss till musiken

Jag gillar att dansa, så när mamma sätter på radion och det är en bra låt så svänger jag gärna loss lite grann!
Vad gillar ni min stil? Nyligen avancerade jag och la till handklappning till min dans... tjusigt va´?!?

torsdag 14 januari 2010

Pannkaka är gott!

Idag fick jag pannkaka till efterrätt och det gillar jag. Det blev lite extra gott idag till o med... för jag fick sylt på (det har jag inte fått förut).
Mamma säger att jag är duktig som kan äta själv... Hm, hon är nog bara för lat för att orka mata mig, tror jag. Men med smicker kommer man långt, jag käkar gärna på egen hand.

tisdag 12 januari 2010

Skidåkning

Min tokiga mamma har fått för sig att hon ska ut och åka skidor! Idag hittade hon sina gamla skidor på vinden och tyckte att det vad dags att damma av dem (hon har inte använt dem under de senaste 20 åren!!)
Vi får väl se om hon kommer ut på en tur nån gång... tillsvidare så ligger de ju här i hallen o skräpar så då kan jag ju passa på att ha lite kul med dem!! :-)

Min pappa kom ihåg att gratulera mig idag, för jag fyller 11 månader... Tänk att jag snart fyller ett år!!!

söndag 10 januari 2010

Emelie o jag...


... lägger pussel. Emelie är min kompis i Märsta och idag har vi (mamma, pappa o jag) varit där och fikat. Hon har massor av roliga leksaker och hon låter mig låna vilka jag vill.

Glorian på sne´ ??!!


Man skulle lätt kunna tro att det är min gloria som hamnat lite på sne´ när man tittar på den här bilden! Men så är det inte...
Det är mobilen över skötbordet som hänger så långt ner att jag slår i huvudet i den när mamma sätter mig upp... Knasigt va´?!? Och självklart är pappa där med kameran direkt!!
-Kanske vore en bra idé och höja den lite, mamma!!

lördag 9 januari 2010

Yngsta kompisen


Min allra yngsta kompis heter Eliot och han är bara 2 veckor gammal. Här är vi och hälsar på hos Eliot och hans mamma o pappa.

fredag 8 januari 2010

Strips!

Nu har jag varit med mamma och pappa i Solna Centrum, det var mycket trevligt för vi gick till McDonalds och jag fick smaka såna där goda strips igen! :-)
Jag gillar och följa med på shopping, det finns alltid så mycket skoj att titta på. Nu när jag blivit stor så låter mamma mig sitta upp i vagnen när vi är ute på utflykter, tänk vad mycket roligare allting har blivit tack vare det. Det är väl inge´ kul att ligga o stirra i taket heller?!?

tisdag 5 januari 2010

Buskille, jag?!?

Mamma och pappa säger att jag är en buskille, jag förstår inte alls vad de menar...?!?
Tycker ni att jag ser särskilt busig ut?

söndag 3 januari 2010

Årets första bad...

... inomhus, alltså! Näe, nån vinterbadare tänker jag INTE bli.
Men att plaska i baljan i badrummet är ju för himla skoj! Osså har jag ju mina fina badankor att leka med...
Jag gillar verkligen att bada, när mamma eller pappa tycker att jag badat klart o ska ta upp mig ur vattnet så skriker jag alltid... för jag vill ju bada mer!!

lördag 2 januari 2010

Mysmorgon


Mamma och jag hade mysmorgon idag. Efter frukost låg vi och kollade på tecknat på tv.... och jag fick ha min mysiga morgonrock på mig!

fredag 1 januari 2010

Nyårsdagen.......


Oj, idag är jag trött.... somnade innan vi ens kommit ut på E18 när vi skulle åka hem från Västerås... Det är jobbigt att fira nyår!