onsdag 30 juni 2010

Roliga miner...

Pappa har lärt mig något nytt... att höja på ögonbrynen! Det är fantastiskt skojigt. Osså skrattar mamma och pappa så de nästan ramlar av stolen när jag gör det, så då blir det ännu roligare!

tisdag 29 juni 2010

Äntligen...


... har jag fått gardiner i lekstugan, som jag har väntat på detta!! hi hi hi... näerå, det är ju bara mamma som har haft ångest över det här med tyger i fönstret! Men visst blev det fint?!? :-)
Det är faster Anette som sytt dessa gardiner en gång i tiden, till pappas lägenhet på söder... och nu har mamma återanvänt dom i min lekstuga, så finurligt... och här står jag och lagar mat..........

söndag 27 juni 2010

Potatis är gott!

Min pappa äter inte potatis, så jag och mamma har gjort en film till honom som visar hur GOTT det är! Och håll med om att jag är ganska duktig på att äta på egen hand...?!? :-)

fredag 25 juni 2010

Midsommarafton!



Midsommar i Bro, med dans runt stången och fika på Bro IP! Mamma och jag tog lotter, så vann vi en solstol :-)
Sedan gick vi hem och jag fick bada i trädgården, härligt!

torsdag 24 juni 2010

Promenad i skogen


Idag har mamma och jag varit på utflykt i skogen. Det var jättekul, jag hittade både blommor och myror som var roliga!

söndag 20 juni 2010

Fika i trädgården

Idag har mina vänner, Emma, Nora och David, varit här och hälsat på. Det var ju fint väder så vi satt ute och fikade. Här är jag och David:

fredag 18 juni 2010

Städning

Ikväll får vi gäster, hela familjen Holm kommer från Märsta! Då gäller det ju att städa och göra fint innan de kommer. Jag hjälpte mamma med dammsugningen, så kunde hon ägna sig åt att duka istället...

Vad hände?!?

Helt plötsligt så öppnar sig himlen och det rasar ner en massa vita kulor?!? De liksom studsar på marken och det var en väldigt oväsen! Och efter en så där 10 minuter så var det hela över, men marken var full av dessa vita små iskulor... vad var det som hände egentligen?!?

torsdag 17 juni 2010

Utomhusdusch...

Jag hjälpte mamma att vattna ute i trädgården idag... och passade på att ta mig en liten dusch själv också, faktiskt... även om mamma kanske hade föredragit att hon fått ta av mig kläderna först... men vad gör väl lite vatten?!? :-)

Cykeldags!


Äntligen har mamma och pappa införskaffat en cykelsits och hjälm åt mig, så vi kan ge oss ut på cykelturer! Det var lite läskigt första gången, jag höll i mig ordentligen. Men det gick ju alldeles utmärkt, det var riktigt kul till o med...

tisdag 15 juni 2010

Lite krasslig...


Jag har visst fått en liten förkylning... snoret rinner och jag hostar (fast mest på nätterna för att hålla mamma o pappa vakna). Men att ligga nerbäddad i soffan med napp o snutte och titta på Bolibompa, det är grejer, det!!

lördag 12 juni 2010

Farmor o farfar på besök

Farmor och farfar har varit här på besök, men mina knasiga föräldrar har inte tagit ett enda kort under de här dagarna, så tyvärr finns inga foton från besöket... :-(

Det har i alla fall varit skojigt med farmor o farfar, de kom i torsdags och stannade tills idag (lördag). De leker med mig hela tiden, läser sagor o ger mig choklad.
Det har varit lite dåligt väder så vi har inte varit ute så mycket, men det får bli mer nästa gång!
Jag fick en jättefin pyjamas och ett par gulliga strumpor som de hade köpt på Gotland (det är en jättefin ö nånstans i Sverige där de pratar lite konstigt, säger mamma).

torsdag 10 juni 2010

JORDGUBBAR!

Mormor hade med sig jordgubbar som vi skulle ha till efterrätt, men jag var inte så sugen igår. Så mamma hade sparat dom till idag istället. I början var jag lite skeptisk men när jag väl börjat tugga på den första... jag säger ju bara: jösses, vad goda dom var!!!




onsdag 9 juni 2010

Mormor på besök

Idag har mormor varit här och hälsat på. Då tog jag chansen att lära känna henne lite bättre och satte mig i hennes knä o bad om lite sagoläsning, det gick galant! Och vad kul det var! Vi plöjde nog igenom 5-6 böcker...

måndag 7 juni 2010

Skorpor...

Jag hittade en påse med skorpor på bänken i köket (mamma har visst glömt hur långa armar jag har) och det var ju riktigt smaskigt!

söndag 6 juni 2010

Badväder

Idag är det Sveriges Nationaldag, min dopdag och mammas & pappas bröllopsdag, så det är mycket att fira! Vi var på picnic vid Kalmarsand (nedanför där vi hade dopfikat för precis ett år sedan) och det var jättekul att doppa fötterna i vattnet.

torsdag 3 juni 2010

Student nr 2

Idag var det dags för nästa studentfirande, min kusin Sebastian tog studenten inne i stan.

Efter "utspringet" var mamma och jag kvar i Sthlm tills pappa slutade jobba och sedan åkte vi till Märsta. Det var massor med folk idag också och jag hade fullt upp med att titta på allt "spektakel".

Hemma hos kusinen var det full fest och massa barn att leka med!
Osså deras galna hund, förstås! Jag brukar mata honom, jag hämtar en bit i taget från hans skål i köket och sedan går jag ut på altanen och stoppar in den i munnen på honom, då blir han så glad!

onsdag 2 juni 2010

Student nr 1

Idag har vi varit i Tumba och deltagit i studentfirandet för min kusin Daniel. Massor med folk att titta på och det var livat o glatt!


Jag höll igång väldigt bra hela dagen, men när vi satt i bilen på vägen hem så var jag inte så pigg längre......