lördag 31 juli 2010

Ögat inflammerat

Jaha, det ska ju inte räcka med att jag ramlar och gör illa mig... det ska förstås bli inflammerat också! :-(
Inte kul alls när mamma eller pappa ska sätta på salva på såret och i ögat...
Osså har jag fått som sår av tejpen, dessutom! Men, men, snart ska det väl vara läkt och jag blir lika snygg som vanligt igen!

torsdag 29 juli 2010

Ihoptejpat ögonbryn....

Hoppsan, så det kan gå ibland....... Vi var på Stinsen och jag lekte i deras lekområde och hittade en cool häst att klättra på. Tyvärr lyckades jag ju välta hästen framåt (det var för att jag red så fort!) och ramlade och slog upp mitt ena ögonbryn så det började blöda osså fick jag en bula i pannan. Pappa köpte tejp på Apoteket och sedan tejpade de ihop ögonbrynet! Sedan fick jag hamburgare och leksak på Burger King!! :-)

Så här tjusigt blev det........

onsdag 28 juli 2010

Besök av kusin Angelica och Nicole

Nu har min kusin Angelica och hennes dotter Nicole varit här och hälsat på. Det var jättekul att leka med Nicole i min lekstuga, hon tyckte den var fin! Nicole och jag satt och fikade också, mums!

Namnsdagspresenten...

... fick jag imorse (visserligen några dagar för sent, men det är okej ändå). Jag blev ju väldigt glad, jag fick en superfin bil!!!!!!!!! Kolla bara!!!

tisdag 27 juli 2010

Skokloster & fasters födelsedag!

En picnic i slottsparken vid Skokloster är inte fel! Kaffe hade vi med oss...

Våra vänner från Knivsta kom dit också, så fick vi leka tillsammans en stund. Osså hade de med sig en jättekulig rutschkana!!! Oj, vad skoj jag hade med den!!!!! .....Deras hund, Joppe, är en gullig liten "ull-tuss" som hoppade fram i gräset. Osså spelade jag fotboll med tjejerna!



Sedan åkte vi hem till faster o kusin Daniel i Tumba för att fira hennes födelsedag. Där blev det mera lek och middag och kladdkaka, mums! Grattis, grattis, faster!!!

måndag 26 juli 2010

Namnsdag!

Idag har jag namnsdag, men det var ju bara farmor, farfar och faster som kom ihåg det... men mamma har lovat mig en present lite senare!

Jag har kommit underfund med att jag kan hämta en pall för att nå upp till saker, om jag bara ställer mig på tå och sträcker på mig såååååååååååå mycket det bara går! Ha ha ha... snart kan jag öppna alla dörrar som mamma stänger för mig, jippie!! :-)

söndag 25 juli 2010

Önskelistan

Nu ska jag nog börja skriva en önskelista till julen eller nästa födelsedag!
Oj, oj, oj, vad mycket roliga saker jag har sett idag!! Vi har varit i en jättestor leksaksaffär i Barkarby, där fick man prova allt möjligt. De här två var favoriterna!!

lördag 24 juli 2010

Kusin Daniel o faster...



... har varit här idag och hälsat på.
Jag fick en bok i present, den ska läsas både på längden och bredden! Jag brukar ta med mig några böcker in till mammas och pappas säng på mornarna, så får de turas om att läsa för mig.

onsdag 21 juli 2010

Scandinavian Masters på Bro Hof




Den här helgen är det en stooooooooor tävling på Bro Hof golfbana! Vi var där ikväll och spanade efter kändisar... eller vad vi nu gjorde?!? I vilket fall som helst så har jag nu kollat in gräsmattorna och bollarna vid utslagsplatserna och det ser okej ut. Mamma och jag gick i vägen för ett golfproffs också! Han stod och väntade på att slå iväg sin boll tills vi hade kommit fram till honom. Nån Choi eller vad nu pappa sa att han hette...hi hi hi.... vi tog kort på honom osså vinkade hans caddy till mig när de gick vidare ;-)

Gosa med katten

Jag hittade katten i gästrummet, han låg där i sängarna och såg så mjuk och go´ut.... så jag hoppade upp och la mig intill honom, jättemysigt.

Fast bara i några sekunder, för sedan kom jag på att jag kan ju passa på att peta honom i ögonen o "näsan" när han sover, för då ligger han ju stilla!

måndag 19 juli 2010

Yrkesval

Jag vill bara meddela att jag tror jag bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor...... SÅNGARE!
Hittade mammas Singstar-spel idag, med två microfoner och det verkar ju vansinnigt kul att få sjunga o dansa!! Vad tror ni, ser det bra ut? Just idag sjöng jag bara, nananana... men jag ska nog börja öva in lite mer texter...

fredag 16 juli 2010

Bada!!


Äntligen åkte vi till stranden igen!! Idag har jag varit duktig, säger mamma, för jag har badat med min "puffar". Det var jättekul, först hoppade vi runt ute på det djupa (ja, mamma stod på knä alltså) och sedan låg vi på mage invid vattenkanten... jag gillar verkligen att bada!!

Imorgon ska jag och pappa åka till farmor o farfar, kanske kan vi åka och bada då så jag får visa hur duktig jag är?........

torsdag 15 juli 2010

Besök hos mormor

Idag har vi varit och ätit lunch hos mormor, jag fick prinskorv som jag gillar! Då blev jag så här glad!!!!!!!!!!!
Och sedan busade jag med vovven också, förstås.

onsdag 14 juli 2010

Ny tröja

Idag har faster varit här och vi har varit och shoppat tillsammans med mamma. Titta vilket fint linne jag har fått!! Pappa blev jätteglad när han såg det... förstår inte varför?!? ;-)

fredag 9 juli 2010

Babbel, babbel, babbel...

Jaha, så har mamma redan tröttnat på allt mitt prat...?!? Här har hon och pappa tjatat om att jag ska säga massa saker osså när jag väl börjar snacka så tycker hon att jag babblar för mycket?!? Nåja, farmor och farfar kommer hit imorgon, så då får jag snacka med dom istället!

Fruktstund och bärplockning


Här sitter jag och äter lite äpple och russin, mamma och jag har fruktstund på balkongen på baksidan. Skönt att sitta i skuggan nu när det är så varmt!



Mums, vi har smultron på vår tomt!!! Mamma har visat mig så nu hittar jag själv och vet vilka jag ska plocka... visst, ibland blir det väl en o annan som kanske är inte är riktigt klar än... men de är ju goda ändå!!

torsdag 8 juli 2010

Lite febrig...


... då är det mysigt att sitta hos pappa och dricka välling på morgonen...
I natt har jag visst sovit 13 timmar i sträck. Jag var ju såååååååååååå trött igårkväll, så mamma och pappa fick natta mig en hel timma tidigare än vanligt!


Mamma tyckte jag var väldigt varm när jag vaknade så hon tog tempen på mig och jag har visst lite feber, men inga andra förkylningssymptom. Så jag dricker lite saft, titta på tv och sover lite längre under dagen så blir jag nog pigg till faster kommer o hälsar på ikväll!

tisdag 6 juli 2010

Kläduppvisning


Idag har mamma och jag varit i Sollentuna och shoppat lite kläder till mig. Det blev en ny tröja till hösten (den är ju på tok för varm att ha nu!!) och mina första kalsonger! Kalsongerna är lite stora, men det gör ju ingenting, allt klär ju en skönhet och jag kommer ju att växa i dom så småningom... :-)

måndag 5 juli 2010

Chokladglass!


Mums, det är gott med glass så här i värmen! Pappa säger att jag får äta glass varje dag när det är så här varmt (hoppas det är varmt HELA sommaren!)

lördag 3 juli 2010

Mamma ska åka bort...

... så pappa och jag ska ha en massa kul på egen hand. Hon ska åka till Nora på motorcykel, med några tjejer från mc-klubben och kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag. Hm, undrar vad pappa och jag ska hitta på för skoj?!?
Så här glad var jag när mamma skulle åka imorse! Det är mammas keps jag har snott...

fredag 2 juli 2010

Björknäsbadet


Imorse åkte jag och mamma till ett ställe som heter Björknäs, det ligger ungefär 7 km hemifrån. Där fanns en strand och en brygga (fast den fick jag inte gå ut på, sa mamma). När vi kom dit var vi helt ensamma, jättemysigt. Efter ca en halvtimma så började det droppa in fler och fler och efter en timma kom en hel avdelning från mitt dagis (som jag ska börja på i september), men det var större barn, de var nog runt 4-5 år, trodde mamma.

Jag badade fötterna och benen, en gång vågade jag följa med mamma ut så jag fick vattnet ända upp till naveln!
Vi köpte glass och jag åt lite banan, sen var det dags att åka hem o sova en stund före lunchen.