måndag 29 augusti 2011

onsdag 24 augusti 2011

Snart är julen här!

Idag har mamma städat och rensat bland mina kläder... Nu ligger inte längre mina kläder i skötbordet, utan där finns numera bebisens kläder!
Så mina kläder får man hämta i mitt rum, i min garderob!
Titta vad jag hittade i min garderob när mamma städade... :-)   En tomtedräkt!
Det är inte långt kvar till jul nu, så det är väl bäst vi provar den o ser att den passar?!?
Vad tycks??

tisdag 23 augusti 2011

Lugn o ro....

... det behöver man ibland när man kommer hem från dagis...
Och då är det skönt att sätta sig med sin dator och titta på Nicke och lyssna i hörlurarna, det är vad jag kallar avkoppling!


måndag 22 augusti 2011

Glassdrink!!!

Åh idag gjorde mamma nånting jättemumsigt som vi drack med sugrör!
Glassdrink sa hon visst att det kallas....

torsdag 18 augusti 2011

Musik

Pappa och jag har spelat instrument idag... jag stod för gitarrspelet och pappa brakade loss på mina trummor! Det lät riktigt hyggligt, tycker jag...
Och när man spelar musik så måste man ju ha hatt, eller hur?!

Hos fotografen...

I lördags var vi hos en fotograf som tog en massa bilder på oss. Det var lite läskigt i början, jag ville inte att hon skulle försöka få mig att skratta... försökte se allvarlig ut, in i det längsta. Men sen gick det inte att stå emot längre... när pappa sa att det kanske var en häst i mammas mage!! Ha ha ha... han är så tokig min pappa, det är ju en bebis där inne!!
Här kan ni gå in o se några av bilderna som hon tog....
http://blog.shayfoto.nu/wordpress/?p=259

onsdag 17 augusti 2011

Nya kläder!

Mamma har köpt en massa nya kläder till mig på postorder, så det var en stor "klädprovardag" idag när jag kom från dagis.
Mamma säger att jag har vuxit så mycket och behöver en massa nytt...
Den här fina turkosa morgonrocken gillade jag jättemycket, men jag hann ta av mig den innan mamma fick fram kameran... hon måste ju vara lite snabb, eller hur?!

söndag 14 augusti 2011

En liten lässtund...

Här ligger jag på golvet o läser....  laddar inför morgondagen då jag ska till förskolan o träffa alla kompisar som äntligen kommit tillbaka från sina semestrar!

Prövar fiskelyckan

Gråmulen söndag... Då tog vi oss ut på en liten fisketur. Vi packade fikakorgen och åkte ut mot Smidö, där vi hittade en jättebra båtbrygga att stå o meta ifrån. Tyvärr så blåste det ju jättemycket, så vi stannade inte så länge... och inte fick vi nån fisk heller! :-(
(fast egentligen tycker inte jag att det gör så mycket, jag gillar att fiska ändå)

söndag 7 augusti 2011

Griffeltavla

Idag har vi varit på IKEA. Det var jättekul, för vi köpte bara roliga saker, TILL MIG! Bland annat så fick jag den här fina griffeltavlan. Det är så finurlig att man kan rita massa saker och sedan tar man bara ett blött papper och torkar bort allting, så blir tavlan som ny igen!

lördag 6 augusti 2011

Fingerfärg

Mamma har köpt nånting som heter fingerfärg.... och det var himla skoj! Titta här, man kan tvätta händerna (och armarna) med färgen. Mamma och pappa sa att det var tur att jag satt utomhus... vad menade dom med det???

fredag 5 augusti 2011

Dans och musik

Nästan varje dag den här veckan när mamma har varit på jobbet så har pappa och jag spelat på min gitarr, sjungit och dansat. Så idag när mamma kommer hem ska vi uppträda för henne!

onsdag 3 augusti 2011

Mera strandbesök...

Vi åkte till stranden idag med....
Jag är inte så intresserad av att bada, men jag hittade en rolig rutschkana istället!

tisdag 2 augusti 2011

Pappa o jag

Idag när mamma åkt till jobbet så tog pappa och jag en tur till stranden för att bada lite. Han hade packat ner en flaska saft och några av fasters goda bullar!

måndag 1 augusti 2011

Ensam med pappa

Nu är mammas semester slut och hon har åkt till jobbet, så pappa och jag är själva.
Vi började med att spela lite fotboll i hallen hemma.....