lördag 27 november 2010

Lördagsgodis

Tänk vad mysigt vi har på lördagar! Då får jag äta godis och NÄSTAN så många bitar jag själv vill.... (oftast nöjer jag mig med 3-4 stycken ändå). Men jag gillar inte att mamma köper sånt där segt godis, det bara fastnar i mina tänder... jag vill ju  ha CHOKLAD!

onsdag 24 november 2010

Pepparkakor!

Idag har jag o mamma bakat pepparkakor, se så fina de blev! Jag tänkte att det säkert är lika gott att äta degen som kakorna... men näe, den var inte så god... Jag spottade lydigt ut en stor "klump" när mamma bad om det. Mamma har lovat att köpa fler pepparkaksformar, det blir ju lite tråkigt att bara ha hjärtan!

måndag 22 november 2010

Ett litet brev från farmor...

...låg i brevlådan när jag och mamma kom hem från dagis idag. Och gissa vad jag hittade i kuvertet??!!
Jojomensan, en CHOKLADBIT! Mums.... jag satte mig direkt innanför dörren o käkade upp den! Men jag lät mamma få smaka en liten, liten tugga också....
Tack, farmor & farfar! Men nu måste jag borsta tänderna extra noga ikväll, jag får ju egentligen bara äta choklad på lördagar.........  ;-)
PS. Om ni undrar över min frisyr så är det mamma som varit framme med saxen igen... själv tycker jag nog att hon borde öva lite mer innan hon friserar mig, för så där vansinnigt snygg klippning blev det ju inte den här gången.... Får se ifall hon kan fixa till det lite nån dag, kanske... DS

lördag 20 november 2010

Att bada är kul!

Idag har jag o pappa badat skumbad, det var ju JÄTTEKUL!!! Jag har fått en badgroda att leka med i badkaret också, den gillar jag. Sen finns det ju ingenting som är så kul som att hälla vatten på pappas huvud...........    :-)
Det var förresten första gången på ca ett halvt år som jag självmant ville kliva i badkaret, varken skrik eller tårar kom det från mig. Jag har nog bestämt mig för att jag gillar att bada, ska sluta att sätta mig på tvären när det är dags för bad nästa gång.........

onsdag 17 november 2010

Egenkär?

Betyder det att man är egenkär om man pussar sig själv i spegeln???
Näe, inte för mig... jag tycker bara väldigt mycket om att pussas!!! Det säger även fröknarna på dagis, där pussar jag på både killar o tjejer....


måndag 15 november 2010

Lagar mat med pappa

Ikväll är pappa och jag själva hemma! Vi lagar lite käk o har mysigt, helt enkelt. Okej, ett o annat bus hinner vi ju med också, förstås....
Att jag inte skulle ha den här bunken på huvet förstod jag först när pappa tog fram kameran. Jag gör vad som helst för att locka fram ett skratt!!

söndag 14 november 2010

Fars Dag!!

Idag är det Fars Dag och då ska man vara extra snäll med sin gamla far..........   ;-)
Dock har jag inte varit så snäll mot honom i natt, jag har hållt honom vaken från kl 4 imorse...
Men han blev skapligt glad när jag grattade honom idag i alla fall!


lördag 13 november 2010

Förkyld igen (!)

Jaha, så var det dags igen då... den här gången har jag en hosta som är fruktansvärd! Nu har det gått runt och är inne på varv nr 2... första jag, sen pappa, sen mamma osså nu jag igen...undrar hur många varv vi hinner innan jul?!? Igår fick pappa hämta mig från förskolan redan vid lunchtid.
Jag har ätit lite dåligt de senaste dagarna men idag fixade mamma jättesmarrigt mellanmål! Mjölk, pepparkaksmuffins, blåbärssoppa och äpple, mums!!!

torsdag 11 november 2010

En eftermiddagslur.........

Ja ibland är jag lite sliten efter en dag på förskolan... och då kan det bli så att jag somnar i soffan medan mamma lagar middag... och naturligtvis är det någon vänlig själ som upptäcker detta och fotograferer det! Kan man aldrig få vara i fred?!?  ;-)

tisdag 9 november 2010

En present från faster & kusin Daniel....

Idag kom min kusin Daniel förbi med en present från honom o faster........





En SPIDER MAN - tröja!!!!
 
Så här låter jag när jag är Spindelmannen!!!

lördag 6 november 2010

Ägg

Jag har kommit underfund med att det är ganska gott med kokt ägg till frukost... och får jag dessutom skala det själv så är ju lyckan fullkomlig!