måndag 31 januari 2011

Mår bättre

Jag börjar må bättre! Snart är nog den eländiga förkylningen borta o jag kan gå på dagis igen. Vilken härlig känsla!!!!!!!!!!!!!!!
Mamma och jag tog en promenad idag och jag somnade nästan i vagnen..........




Men så här pigg var jag när jag kom upp ur vagnen!!

söndag 30 januari 2011

Ny säng

Jag har ju berättat tidigare att jag fått en ny säng, se här så fin den är! Den är jätteskön att sova i och den är så stor att till o med mamma kan ligga i den! Fast jag brukar säga till henne att gå upp, när hon lägger sig brevid mig... det är ju MIN säng, eller hur?!?

fredag 28 januari 2011

Letar tandtroll....

Vi har en ny lek, min pappa och jag, vi letar tandtroll i munnen på varann... så här ser det ut när jag kollar munnen på farsan! Jag gör ett noggrannt arbete, vill jag bara berätta! Näe, han hade inte tandtroll i dag heller...

tisdag 25 januari 2011

Sjuk igen...

Usch det är så tråkigt... jag har blivit sjuk igen. Min förkylning gick över så himla snabbt i förra veckan, så vi var alla förvånade!
Men den kom tillbaka (med råge) i natt istället! Jag har hållt både mamma o pappa vakna halva natten med min hosta... och mig själv med, för den delen!
Dessutom så är det inte "bara" förkylning den här gången, utan nu har jag förstås råkat på en ögoninflammation också! Uj, uj, uj, vad det är synd om mig nu...........

Men då kom jag på att jag skulle ordna ett kaffekalas här hemma idag (passade på att duka fram alla kopparna när mamma satt vid datorn!) och titta så fint det blev. Jag har gjort detta alldeles själv!

lördag 22 januari 2011

Kalas på Kungsholmen

Min kompis, Eliott, har nyligen fyllt ett år, så idag har vi varit på kalas hos honom. Det var väldigt kul, jag fick leka med alla Eliotts leksaker, han är snäll, han!


Han har en alldeles egen rutchkana i vardagsrummet!!! Osså fick jag både salta pinnar och popcorn, mums! Men det där med smörgåstårta var inte riktigt min grej... fast Anna, Eliotts snälla mamma, hon hade gjort köttbullar till oss barn, så vi fick en mycket smarrig middag, vi också.
Och sedan fick vi marängsvisch... (hur kan man säga ett så konstigt ord??!?!) jösses, det var ju HUR GOTT SOM HELST!
Innan vi åkte hem bytte mamma om till pyjamas på mig osså fick jag vällingen i bilen, somnade inom 10 min och sov hela natten (jag märkte aldrig att mamma bar in mig från bilen till min säng?!).

söndag 16 januari 2011

Jennies Lekland i Bålsta!

Vilket underbart ställe vi har varit på idag!!! De fanns MASSOR av kul saker att hitta på där... Jennies Lekland, heter det visst.... kolla bara hur kul man kan ha där:
  
Hit vill jag åka fler gånger!!! Nästa gång ska jag ta med mig några kompisar så jag slipper leka med min gamla mamma och min gamla pappa (fast de är ju rätt kul ändå, mina föräldrar... jag skrattar gott åt deras tokigheter).

fredag 14 januari 2011

Pussel

Här sitter jag och lägger pussel i väntan på att pappa ska komma hem... han har varit i Göteborg några dagar så jag vill gärna träffa honom innan jag går o lägger mig. Klockan är nästan åtta så jag måste aktivera mig för att inte somna... då är pussel bra!

Malte och Melvin på besök!

Idag har Malte och Melvin varit här och lekt med mig, det var JÄTTEKUL! Vi badade i bollhavet, rullade oss på golvet och lekte med leran! Åh vad det är skoj när jag har kompisar här!!
Osså fikade vi (tur att vi sparat bullar från faster), då mamma och Maltes + Melvins mamma drack kaffe o satt o "tjötade" vid köksbordet.

tisdag 11 januari 2011

Pepparkakshuset...

... är härmed rivet!

Pappa och jag "bankade" sönder huset och åt lite på det först. Det var skojigt!! Det där vita på huset var extra gott och framförallt var det VÄLDIGT kul när det knastrade och sprakade mellan tänderna när jag tuggade!!
Oj vad jag skrattade!!!

fredag 7 januari 2011

Snögubbe och snögrotta!

Mamma, pappa och jag har varit ute och byggt lite saker i snön idag.......... det var jättekul!

Pappa gjorde en snögrotta till mig, där jag kunde sitta, mysigt! Och mamma gjorde en snögubbe som jag tyckte var gullig, med halsduk och mammas keps. Sedan skulle mamma och jag göra en snölykta tillsammans men jag tyckte det var roligare att knuffa omkull hennes snöbollar... så till slut fick jag gå in med pappa osså byggde mamma klart snölyktan själv. På kvällen tände hon ett ljus i den så jag fick se innan jag skulle gå o lägga mig, det var fint!

torsdag 6 januari 2011

Utflykt till pulkabacken

Det har kommit mycket snö... så det gäller ju att passa på att hitta på nåt skoj i snön, eller hur?!
Så idag har mamma, pappa och jag varit på utflykt till pulkabacken. Tanken var nog att jag skulle åka pulka... men jag gillar inte det, inte just idag i alla fall.. kanske en annan dag.
Men det var gott med fika, fasters bullar och varm choklad, yeah!!!

Mina kompisar Noah och Tim var där också med sin mamma, Pysse. Men det var lite kallt och blåsigt så vi stannade inte så länge. Kanske blir det längre nästa gång...

onsdag 5 januari 2011

Lunch på IKEA

Lunch på IKEA, det är grejjer, det! Köttbullar är ju mumsfilibabba! :-)

Sedan fick jag efterrätt också.... chokladmousse, mums!

lördag 1 januari 2011

Årets första dag

Lördagkväll, passar bra att ta sig en glass i min nya fina fåtölj som jag fått av faster och kusin Daniel i julklapp!