söndag 27 februari 2011

Kusinen fyller år!


Idag har vi varit och hälsat på min kusin o faster i Botkyrka! Daniel fyllde 20 år i veckan så det som kalas, liksom... jag hjälpte min käre kusin att öppna hans paket (tyckte det gick liiite för långsamt).



Efter maten fick vi chokladkaka med grädde, mums!!
Och när vi skulle åka hem, fick jag en jättekasse fullproppad med bullar av faster, hon är bäst!!!

lördag 26 februari 2011

Besök av Elliott


Nu har Elliott äntligen kommit!!! Vi har ätit mat och efterrätt o nu ska vi dansa av oss lite....

I väntan på besök...


... så måste man ju roa sig med nåt och då är det bra om man har en kortlek! Det finns mycket skoj man kan hitta på med en sån... här gör jag en speciell sak, mamma förstår sig inte på vad det går ut på, men hon kanske lär sig med tiden?!


Eller så funkar det också om man har en Iphone... här sitter pappa o jag o "leker" med våra telefoner! Pappa har fixat flera roliga spel till min telefon osså finns det ju MASSOR av bilder på mig i den... hur kul som helst!

fredag 25 februari 2011

Fredagsmys!!!

Ja, tänk nu är jag så stor att jag får ha fredagsmys med mamma och pappa!

 Här står jag och väntar på att våra popcorn ska bli klara... jag MÅSTE vänta på "plinget, säger mamma.

Och kolla in skålen!!! Wow, vad mycket popcorn!!!!

Läsk, popcorn, chips och Amigo på tv, DÅ ÄR DET FREDAG!!!

tisdag 22 februari 2011

Ljuva, sköna morgonstund!

På vardagsmornarna vid 7-tiden när jag vaknat (eller när pappa har väckt mig) så har jag en liten mysstund för mig själv i soffan framför Bolibompa... välling, filt o snutte... det är ett skönt sätt att vakna på!

söndag 20 februari 2011

Förmiddagslur..........

Idag har pappa och jag tagit en liten förmiddagslur på soffan tillsammans, det var mysigt!

lördag 19 februari 2011

Göra välling



Ja det är väl ingen konst att göra välling själv när man är 2 år?!? Så här såg det ut i köket när mamma hade lämnat mig själv några minuter.......... ja sa ju att jag ville ha välling!

fredag 18 februari 2011

Fredagsledig!

Idag ska mamma vara hemma med mig, UTAN att jag är sjuk!! Det ni! Det är en underbar känsla...

Vi ska gå till simhallen senare idag, för mamma säger att det finns en rutchkana där, wow! Men först måste jag äta en ordentlig frukost, annars orkar jag inte leka, säger mamma. Här får jag blåbärssoppa, som är så nyttigt! Osså får jag ju så snygg mustach... som pappas morbror, Bosse!

lördag 12 februari 2011

Födelsedag!!!!!

Jippie! Idag fyller jag år, jag blir 2 år idag och det har jag faktiskt (dagen till ära) lärt mig säga själv också... "Jesper 2 år idag"

Oj vad många fina presenter jag fått! Det var jättekul, hela huset var fullt med folk och alla var där för att fira mig, det gillade jag! Ett tag så tror jag faktiskt att samtliga gäster var inne på mitt rum allihop....  :-)

fredag 11 februari 2011

Mycket piggare!

Nu har äntligen min medicin börjat hjälpa... så här pigg är jag idag!
Om ni undrar vad det är jag håller på med så kan jag berätta att jag dansar............ på mitt egna lilla vis!

onsdag 9 februari 2011

Pappa kommer hem idag!

Pappa har varit i Göteborg i några dagar och jag längtar väldigt mycket efter honom, men ikväll kommer han hem!! Hoppas han hinner komma innan jag somnar bara..........

tisdag 8 februari 2011

Halsfluss!!!

Usch, nu är jag RIKTIGT sjuk, jag har nåt väldigt konstigt i halsen...  s t r e p t o k o c k e r... hm, vilken märkligt ord!
Vi var hos doktorn idag, det tog en väldig tid!! I 1½ timma fick vi sitta o vänta i väntrummet... men sen kom vi in till en snäll tant-doktor som tittade mig i öronen och satte en kall platta på magen och ryggen på mig osså hade hon några konstiga snören i öronen... jag tror hon lyssnade på nåt! Jag var jättesnäll och satt alldeles tyst o stilla, det är bäst att hålla sig vän med doktorerna, eller hur?!
Sedan fick vi gå till en annan tant, som stack mig i fingret och stoppade en konstig pinne långt ner i halsen på mig, (jag kräktes ju nästan!) men sen var det klart! Jag fick ett plåster som tanten ritade en gubbe på och jag gick skrattande därifrån. Mamma sa att jag var helt fantastiskt duktig... vad menar hon? Det där var väl inget att lipa över???
I alla fall, så fick jag medicin så nu ska jag nog snart bli frisk på riktigt! På lördag ska jag ju  ha kalas och då kommer mina släktingar med paket till mig, då vill jag ju vara pigg o kry !   (jag har hört att jag ska få både många och stora paket... hi hi hi)

måndag 7 februari 2011

Sjuk igen.......!

Jaha, så var det dags igen! Jag hann gå tre dagar på dagis i förra veckan, sen kom helgen och allt var frid o fröjd... men igårkväll tyckte mamma o pappa att jag kändes varm och att jag var lite loj, så de tog tempen på mig. Jodå, mycket riktigt, 37,9 !
Och det var likadant imorse, så mamma är hemma med mig idag. Imorgon ska vi gå till doktorn, säger mamma, och ta lite prover. Det kan nog bli skoj, eller...?!
Det som är kul med att vara sjuk är att jag får äta hur mycket glass jag vill!!!

tisdag 1 februari 2011

Nalle Puh

Mamma har gjort om i mitt rum! Hon har tagit bort de där "bebisfigurerna" som jag haft på väggarna förut... osså har jag fått Nalle Puh istället!!! Titta så fint!!!!!!!!!!!!!
Jag tror hon har fattat att jag är en stor kille snart...
nu är det MINDRE ÄN 2 VECKOR kvar... tills jag fyller 2 år!!!!!!!!!!!!!!!