lördag 30 juli 2011

Faster fyller år!!


Nu är det kalas! Faster fyller år idag och alla Snellmans + Per har samlats hemma hos henne för att äta middag, trevligt, trevligt! Jag tycker det är kul att busa med min kusin, Daniel, fast han är en "stor" pojke....

Farmor och passade på att ha en liten mysstund i soffan efter middagen.

fredag 29 juli 2011

Frisyr!

Mamma har gjort "frisyr" på mig, se så fin jag är!!!
(fast hon använder ingen gele eller nåt, det är bara vatten, så frisyren håller ju inte så länge... )

torsdag 28 juli 2011

Utflykt

Snart är mammas semester slut... så nu gäller det att hinna med så mycket som möjligt de här sista dagarna! :-)
Idag åkte vi till Norrtälje och hälsade på morfar och Inger i deras husvagn. Vi tog med min sparkcykel så jag hade nåt att göra. Vi fick lunch hos morfar, lax och ris, det var mumsigt!



Sedan åkte vi vidare till mammas och pappas kompisar, Åsa och Robban. Deras dotter, Amanda, var hemma med sin kompis, Emma, och de tog hand om mig! Jag fick sitta vid poolen med dom osså fick jag följa med till skogen o titta efter blåbär... fast vi hittade inte några bär..... Men vad gör väl det, när man får umgås med två trevliga blondiner!!???!! ;-)


onsdag 27 juli 2011

måndag 25 juli 2011

Leklandet i Järfälla

Vädret är inte så kul idag............. så vi åkte till Leklandet i Järfälla. Det var första gången jag var där, det finns ju så många Lekland överallt!
Studsmattan är nog ändå favoriten!!

lördag 23 juli 2011

Farfar

Farmor och farfar kom idag! Så jag passade på att spela lite kort med farfar.........

torsdag 21 juli 2011

Örebro

Mamma, pappa och jag har varit några dagar i Örebro. Vi bodde på ett jättekul ställe som heter Gustavsvik, i en liten stuga (som jag kallade för lekstuga).
Där fanns en stor simhall och utomhusbad, med rutschkanor och massa annat kul!

En dag åkte vi till ett inomhuscentrum och jag fick leka, 
det här var nån "snurr-pinne" som var väldigt skoj!

På Gustavsvik fanns det också flera olika lekplatser, där de hade massa roliga saker:


Min sparkcykel hade vi förstås med oss också! Den passade perfekt när vi skulle se oss omkring på campingen, som var JÄTTESTOR, massor med husvagnar, stugor och tält fanns det att titta på.

Men det är också skönt med en liten vilopaus. Pappa hade tagit med en liten dator och hörlurar så jag kunde titta på både Nicke Nyfiken och Bamse... 
skönt att ligga o mysa på morgonkvisten med välling, napp o snutte.

Här är några kompisar som jag spelade lite fotboll med en dag, jag bjöd in dom på fika när mamma sa att det var dags för oss att fika. Så fick vi saft o bulle på trappan, det var gott!
                                   

fredag 15 juli 2011

Trumset

Idag har vi varit och hälsat på hos Pia i Knivsta. De har en liten hund också, som heter Joppe, han är jättesöt. Osså har de tre barn, Petra, Malin och Anna. Anna hade en jättskojigt trumset som jag fick låna och när vi skulle åka hem så sa Pia att jag fick ta med mig trummorna hem!!! Oj vad glad jag blev!!

Titta vad duktig jag är på att spela!!

onsdag 13 juli 2011

Till Norrköping

Nu har vi varit i Norrköping och haft semester i 2 dagar. Vi åkte tåg dit och det var spännande, tycker jag. Först åkte vi "vanliga" tåget till Stockholm och där bytte vi till ett "stort" tåg som vi åkte hela vägen till Norrköping.
Sedan gick vi till Centralbadet och badade i deras "äventyrspooler", oj vad skoj vi hade där!! Vi var där i flera timmar. Och jag vågade till slut åka vattenrutchkanan i barnpoolen! :-)

 Efter badet var det dags att gå ut och äta. Då fick jag köttbullar och potatismos, mums vad gott! Mamma hade ingen haklapp till mig så jag fick ett helt badlakan under hakan.....

Här ligger pappa och jag och vilar på sängen i vårt fina hotellrum. Oj vad trötta vi var.... Skönt att ligga i sängen och titta på tv.

Onsdag förmiddag, efter smarrig hotellfrukost tog vi bussen till Busfabriken.

Här finns precis hur mycket kul saker som helst!!! Pappa och jag åker rutchkana............

Ett bollhav som var fantastiskt roligt att dyka i!

Häst och vagn fanns det också...........

Det kom även en elefant på besök i Busfabriken och jag passade på att gå upp och hoppa lite i studsmattan med elefanten. Han var jättesnäll, han pussade mig på huvudet innan han gick.

Pappa och jag åkte även pulka i en inomhusbacke....

Men jösses så trött jag var när vi kom ut därifrån... Jag somnade i pappas knä på bussen tillbaka till stan igen... sedan sov jag i nästan 2 timmar i vagnen, medan mamma o pappa gick på stan.
På eftermiddagen åkte vi tåget tillbaka hem till Stockholm igen, vilken härlig semester vi haft i Norrköping!!!

söndag 10 juli 2011

Kalas hos Nicole

Idag åkte vi direkt från farfar och farmor till Märsta för att gå på Nicoles kalas. Hon fyller fyra år idag!

Jag fick leka med henne och hennes kusin, Victoria. Vi lekte med alla Nicoles nya Pippi-saker som hon fått i present idag. Och sedan fick vi tårta!!

lördag 9 juli 2011

Besök i Nyköping

Nu har vi varit i Nyköping och åkt tåg. Farmor, farfar och jag åkte med tåget, det var jättekul!!
 

Sen åkte vi hem till farmor o farfar i Stigtomta, där fick jag två vattenpistoler!! Farfar o jag hade jätteskoj... jag blev väldigt blöt... men det blev farfar också!!  :-)




onsdag 6 juli 2011

tisdag 5 juli 2011

Lunch på stan med mamma och pappa

Idag har mamma och jag åkt tåget in till Stockholm och träffat pappa för att äta lunch. Tänk vad kul det är med utflykter!
På restaurangen hade de ett akvarium med fiskar också, jättespännande!


Och så är det ju alltid så MYCKET FOLK att titta på, när man är i Stockholm. Jag vrider ju nästan huvudet ur led när jag sitter i vagnen och ska försöka hinna med att se allt som händer.
Men när pappa gått tillbaka till jobbet och mamma tog med mig in i en skoaffär,,, då somnade jag, när hon provade det 3:e paret skor.. jag tänkte att det här kan ju ta HUR lång tid som helst! Men jag sov gott!

Umpa fallera............

Jag gillar att sjunga och dansa... men när mamma tar fram kameran är det ju lätt att man blir en pajas istället... eller hur?!?  :-)

måndag 4 juli 2011

Kalsonger

Pappa har varit på stan o shoppat åt mig idag.... Kolla vilka fina kalsonger jag har!! Visst är dom fina, precis såna som pappa och alla stora pojkar har.
Vi ska prova att sluta använda blöjor på dagarna, för jag ska gå på pottan istället.

söndag 3 juli 2011

Bad med pappa

Pappa och jag har badat i badkaret och titta vad mycket skum han hade fixat åt oss!!
Jag tycker det är jättekul att bada med pappa, för då får jag stänka precis hur mycket jag vill. Mamma säger att man kan simma på golvet i badrummet när vi badat... vad menar hon?!? Jag simmar ju I badkaret!?!?

lördag 2 juli 2011

Badar hos mormor

Idag ska mamma och pappa på fest så jag ska sova hos mormor och Cua. När jag kom dit så var Angelica och Nicole där också, så vi badade i poolen, som Cua blåst upp till oss.
Och sen ville även Nicole sova hos mormor, så Angelica gick hem o hämtade en övernattningsväska till henne också... Oj vad kul vi ska ha!!

fredag 1 juli 2011

Fira semestern

Popcorn och Pommac, det blir väl bra att fira semestern med?!?!?
Fast pappa har egentligen inte semester än, han ska ju jobba en vecka till, säger mamma. Men det är ju ändå fredag idag, så lite fredagsmys måste vi ju ha!

Sista dagen på dagis!

Nu börjar semestern!
Idag har jag varit sista dagen på dagis, på hela 5 veckor!! Jag ska inte tillbaka dit förrän 8 augusti, säger pappa. Tänk, vad lång tid....
Hm, undrar vad man gör när man har semester, förresten?!? Nåja, vi får väl se vad mamma och pappa hittar på.
Min kompis, Leopold, (och hans mamma och lillebror) följde med oss hem efter dagis idag och vi byggde med min tågbana osså badade vi lite i min pool. Men det började regna så mamma och Ida sa att vi skulle fortsätta bada nån annan dag.........
Kul hade vi i alla fall!!  :-)